Τι είπαν για εμάς

 

"Μαγεύτηκα! Εξαιρετικό άκρως απαραίτητο. Πού ζούσα τόσα χρόνια!!!!
Νομίζω πως κάθε επιχειρηματίας πρέπει να αντιμετωπίζει κάθε νέα πρόκληση για νέο εργαζόμενο με αυτόν ακριβώς τον τρόπο ώστε να είναι πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά ταιριάζει στην επιχείρησή του. Το αν θα κάνει βέβαια την σωστή επιλογή αυτό είναι δικό του θέμα....τουλάχιστον θα του δοθεί η ευκαιρία να δει και να ακούσει ανθρώπους με τον τέτοιο τρόπο ο οποίος θα φανερώνει πάνω από όλα το τι σκέφτονται , πως ενεργούν στην ζωή τους σε πραγματικές καταστάσεις, πως αντιμετωπίζουν και πως λύνουν θέματα κτλ. Και όχι το που σπούδασαν και τι εργασίες έκαναν...
Μου άρεσε επίσης ο τρόπος προσέγγισης επίσης πρωτόγνωρος για μένα διότι σε ενδεχόμενη συνέντευξη δική μου ξέρω πολύ καλά πως η προσέγγιση που θα έκανα θα ήταν πολύ πιο "στεγνή", "ψυχρή", "απόμακρη" και τεχνοκρατική. Τώρα διαπίστωσα πως είναι λάθος προσέγγιση αυτή και πως το σημαντικό είναι να πλησιάζουμε τους ανθρώπους με το τρόπο που μπορούν να μας δεχθούν ώστε να αντλήσουμε από αυτούς τις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν πραγματικά με τρόπο τον οποίο τελικά ούτε οι ίδιοι οι ερωτούμενοι αντιλαμβάνονται άμεσα! Μαγικό!
Την αγάπη μου!
Να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις γιατί είσαι πολύ καλός!"

Όλγα Συμεωνίδου

Managing Director
Auto GS
Group of Companies

 

"Το αποτέλεσμα της δουλειάς σου είναι εξ'ορισμού ο άνθρωπος. "

Ελένη Βαγγούση
Διευθύντρια "Παραδοσιακού"

 

"Γιάννη, το μάθημα υπήρξε αφορμή να γνωριστούμε, να γνωρίσουμε τους συνεργάτες μας και τους εαυτούς μας.
Ήταν ευχάριστη η γνωριμία μας αλλά επίπονη η διαδικασία αυτοκριτικής μας.
Μετά από ένα ενδιαφέρον σεμινάριο και ένα χαλαρό γευστικό διάλειμμα, ήρθε η ώρα της αλήθειας...Μόνη λοιπόν στο σπίτι και με τις σημειώσεις ανά χείρας ανακάλυψα πως η αλήθεια πονάει, έπρεπε στα 36 μου να μάθω ότι είμαι τύπος σταθερός;
Πέρασε από μπροστά μου όλη μου η ζωή...Κατάλαβα και κατανόησα τις αδυναμίες μου. Τόση αλήθεια σε 3-4 κόλλες χαρτί δεν τις αντέχεις!!! Μετά από αυτό ελπίζω να συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου, τη ζωή μου και τους συνεργάτες μου.
Ευχαριστώ και πάλι για την τεχνογνωσία και θα χαρώ να σας ξαναδώ σύντομα ."

Μαρία Γιακτίδη
Συνεργάτης ¨Κλίμαξ¨ Λάρισα


Αγαπητέ Γιάννη
Είχες απόλυτο δίκιο, η βιωματικού τύπου εκπαίδευση είναι πολύ αποτελεσματική.Σ ευχαριστώ προσωπικά που με προέτρεψες να συμμετάσχω. Η εμπειρία ήταν πολύτιμη και εσύ ένας εξαιρετικός δάσκαλος.Να είσαι καλά εύχομαι σύντομα να ξανασυναντηθούμε.

Με εκτίμηση Λαφαζάνη Δήμητρα
Συνεργάτης 123 mpomponieres ¨Τα παιχνίδια των ρόλων ( Roll Play) ήταν η απογείωση του μαθήματος , διότι μπορέσαμε να ταυτιστούμε με καταστάσεις και γεγονότα" .

   Ιορδάνης Αράπογλου

   Συνεργάτης ΜΟΝΟ 

  

  Μέσα από τα παιχνίδια ρόλων ( role play ) είδα στους άλλους ¨Λάθη¨ που κάνω και εγώ , έμπαινα μέσα στο ρόλο / θέση του άλλου και μετά σκεφτόμουν τι θα έκανα διαφορετικό.

 Μπορώ έτσι να σκεφτώ τρόπους και λύσεις για ποιο στοχευμένη πώληση.

 Κάθε φορά που φεύγουμε από σεμινάρεια σας είμαστε  άλλοι άνθρωποι , θεωρώ ότι μας έχετε κάνει πολύ καλό ( σε άλλους περισότερο σε άλλους λιγότερο ).

 Έχω πολλά παραδείγματα που κερδίσαμε πελάτη λόγω αναγνώρισης σώματος και εκφράσεων αλλά και χαρακτήρα ( ΕΚΠΣ).

 

   Μαρία Τσαμασφύρα

   Συνεργάτης ΜΟNO

 

   Η εμπειρία μου στο πρώτο meeting αφού μίλησα με τους εργαζόμενους ήταν φανταστική , είδα άλλα πρόσωπα την άλλη μέρα στην δουλειά , ποιο χαμογελαστά και ποιο ορεξάτα για δουλειά !

 Και ακόμα είμαστε στην αρχή!

 

   Αθανάσιος Φλώρος

   Ιδιοκτήτης 

   Επιπλα Γραφείου Κόμβος. 

    

  

Πριν λίγες μέρες δυο κύριοι οι οποίοι πλέον έχουν γίνει καθημερινοί πελάτες μας, ήρθαν με την παρέα τους για καφέ και μου είπαν εκτός των άλλων πως έρχονται πλέον καθημερινά επειδή νιώθουν πως έρχονται στο σπίτι μου και τους φιλοξενώ στο σαλόνι μου! Ειλικρινά, η χαρά που πήρα ακούγοντας αυτά τα λόγια δεν περιγράφεται. Τα μαθήματα σας έχουν πιάσει τόπο και με το παραπάνω! Θα ήθελα και πάλι να σας ευχαριστήσω για όσα μας μάθατε, μέσα από αυτά νιώθω καλύτερη και στην δουλειά μου αλλά και στους υπόλοιπους τομείς, αντιλαμβάνομαι διαφορετικά πλέον τις συμπεριφορές των ανθρώπων και αντιμετωπίζω διαφορετικά τις ανάλογες καταστάσεις. Σας ευχαριστώ και πάλι.

 

Υπογράφει

Ελένη Παμπουκίδου

Συνεργάτης MONO

 

     

Αγαπητέ ευλογημένε Γιάννη,

 

Το ισχυρό μου Ε (Επικοινωνιακό), την επόμενη κιόλας μέρα του σεμιναρίου, ήθελε να σου στείλω email με επιπλέον feedback και να σου δηλώσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου. Οπότε βρήκα το site σου, το ξεκοκάλισα και ήμουν σχεδόν έτοιμη να σου στείλω email.

 

Ωστόσο ήρθε το Π (Προσεκτικό) μου, και με κατεύνασε, ώστε να τηρήσω τη διαδικασία, να απευθυνθείς πρώτα εσύ σε εμάς και μετά εμείς. Έτσι, είχα το χρόνο να αναλύσω, να βάλω σε τάξη και έπειτα σε άμεση πράξη τα όσα μας δίδαξες την Τετάρτη. Το αποτέλεσμα ήταν αποκαλυπτικό! Να σου ομολογήσω ότι η διαδικασία μεταμόρφωσης ήδη ξεκίνησε για εμένα από τη συνέντευξη της Δευτέρας!

 

Το απαύγασμα με μια κουβέντα: με βοήθησες να ρίξω φως σε όλα όσα αναζητούσα και με προβλημάτιζαν, όσα όλα είχα εντοπίσει και δεν ήξερα τους κώδικες για να τα διαχειριστώ. Άνοιξες μικρές λάμπες σε σκοτεινά δωμάτια του μυαλού μου και σήμερα το πρωί ένιωσα ότι άνοιξαν οι λάμπες, όπως σε ένα αθλητικό στάδιο - με ορμή και δύναμη! Και έδωσες το σπόρο για να φροντίσω και να αναπτύξω το φυντάνι σε δέντρο και το δέντρο σε δάσος.

 

Χίλιες δόξες για τη συγκυρία που σε έφερε στο δρόμο μου - δρόμο μας (οικογένεια προσωπική και οικογένεια εταιρική). 

 

Αναμένω και προσμονώ να λάβω τις διδαχές σου με την ευλογία της εταιρίας μας.

 

Εύχομαι μια ολοφώτεινη μέρα!

 

Υπογράφει

 

Τζούλια Παρασκευοπούλου

Συνεργάτης

Τμήμα Πωλήσεων

SOPadv

 

                                                                         

 

Αν και η καθαυτή θεωρία των Διαπραγματεύσεων είναι η μικρή η εφαρμογή των Διαπραγματεύσεων δεν έχει όρια.
Υπάρχουν στις Πωλήσεις, στις Αγορές, στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού αλλά και στην καθημερινή μας ζωή.
Ο Γιάννης Μαυροκορίδης κατάφερε να διατηρήσει ακμαίο το ενδιαφέρον όλων μέχρι και την τελευταία στιγμή και να αποτυπώσει στο μυαλό όλων την ουσία των διαπραγματεύσεων τόσο όσο προς τους στόχους και τις τεχνικές αυτών, όσο και ως την ηθική που πρέπει να τους διέπει.
Δεν ήταν ένα απλό σεμινάριο εφαρμογής στόχων. Ήταν μάθημα εφαρμογής ηθικών αξιών.

 

Γιώργος Λυβιάκης
Διευθυντής Παραγωγής
Kileler Plants

Στόχος μας "ο άνθρωπος"